Home » Santai » Aku Blogwalking Untuk Cari Idea

Aku Blogwalking Untuk Cari Idea

Salam..kadang kadang tu kering juga otak aku ni..puas perah otak tapi satu idea pun tak timbul..bukan sebab apa..mungkin tekanan tempat kerja yang tak tertanggung oleh otak ni..

Oleh itu sambil2 aku blogwalking tu ..sambil baca2 n3 rakan2 dapat gak aku refreshkan otak ni..sambil proses2 idea2 baru..tu sebab kalau blogwalking tu wajib2 aku baca n3 rakan2..bukan sekadar tinggal jejak di shoutbox..hehe…tapi terpulanglah kan..cara sendiri..

tapikan selalunya idea tu banyak..masa nak mengolahkan idea tu tak der..apa lagi nak menulis..haha..kadang2 idea tu terus terbiar cam tu je..hilang terus lupa.rugi2.Tapi itulah hakikatnya bagi orang yang selalu sibuk ni..bila ada masa terluang, badan pulak penat..mood nak mengupdate pun turut merudum..

Jadi macam mana dengan anda2 semua..sebab aku tengok banyak n3 yang hebat2 yang di hasilkan rakan2..tak macam n3 aku ni yang suam2 kuku je..huhuhu..tapi aku akan terus berjuang untuk menghasilkan sesuatu yang terbaik untuk tatapan rakan pembaca..

Check Also

keputusan Piala Malaysia suku akhir kedua

Keputusan Piala Malaysia 2017 Suku Akhir Kedua

Keputusan Piala Malaysia 2017 Suku Akhir Kedua. Debaran pasti dirasai oleh lapan pasukan yang terbabit …

3 comments

  1. setuju sgt,kalau dah tak de idea sgt,blogwalking la..tgk entri org..baru tfikir idea baru..

  2. akak lah…kan…kalau ada pic kucing tu…itu tanda2nya… idea kering!!!!!

  3. mJ suka tulis..tapi masuk draft.. 😛

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *