Home » Uncategorized » Aku Anak Malaysia Merdeka

Aku Anak Malaysia Merdeka

Aku Anak Malaysia Merdeka kerana jiwa dan minda aku bebas dari jajahan perkara-perkara yang tak tentu arah yang boleh memesongkan kehidupan.Aku bangga jadi anak Malaysia yang Merdeka..kalau korang Anak Malaysia yang merdeka jom sertai contest ini..hehe ada berani?Contest seo : Aku Anak Malaysia Merdeka ini di anjurkan oleh http://www.dezamancottage.com yang mana menawarkan hadiah yang menarik.Aku sertai Contest Aku Anak Malaysia Merdeka ni pun sebab telah di tag oleh JR.Lagi pun aku sebagai anak Malaysia yang merdeka kena sahur cabaran JR tu untuk membuktikan Aku Anak Malaysia Yang Merdeka,haha.
Kalau nak sertai contest seo: Aku Anak Malaysia Merdeka ini sila klik bendera Malaysia tu eh..syarat2,hadiah dan cara penyertaan ada kat sana..Sebab kerana syarat contest Aku Anak Malaysia Merdeka ini memerlukan aku tag 5 blog..kenalah buat kalau tak tak penyertaan reject kot..haha..( tapi tiada paksaan untuk yg di tag buat ) .. Arul , Khairil ,Dani ,Top, Istana Biru
ok dah 5…yang tak kena tag pun leh join sekali contest Aku Anak Malaysia Merdeka ini…

Check Also

keputusan Liga Super 20.9.17

Keputusan Liga Super 20 September 2017

Keputusan Liga Super 20 September 2017. Enam perlawanan berlangsung dengan perebutan kedudukan kedua Liga Super …

6 comments

  1. gud luck kiz 😀

  2. ::ini belog saya . cinta hati saya::

    gudluck ye 🙂

  3. selamat berjaya bro…terima kasih tag aku…kalau ada masa aku pun nak join juga..

  4. kiz..tanks sbb sudi sahut..haha..er..kiz try taip kat google tajuk contest ni..kiz ada di bawah link aku lah..wei..hahah

  5. perghh main SEO .. gdluck ^^

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *