Breaking News
Home » Santai » Akhirnya…..

Akhirnya…..

http://stilettoworld.blogspot.com/

Syukur akhirnya jejak juga ke angka 1000..terima kasih kepada mereka2 yang sudi follow blog yang biasa biasa ini.Jadi entry kali ini aku nak war2kan blog kepunyaan follower yang ke 1000..

Jadi follower yang ke 1000 adalah Liyana.Untuk ke blog belia sila klik SINI.Semoga beliau terus berjaya di dalam dunia blog..terima kasih banyak2.

Tak kisahlah nombor berapa pun..semua follower adalah penting dan di utamakan..terjah tetap terjah.
Dan juga lain2 yang tak dapat di nyatakan di sini..terima kasih sekali lagi..ada kelapangan dan ruangan akan ku war2 kan lagi..

Check Also

stadium baru JDT

Gambar Rekabentuk Dan Konsep Stadium Baru JDT

Gambar Rekabentuk Dan Konsep Stadium Baru JDT. Satu majlis pelancaran rekabentuk dan konsep stadium bola …

5 comments

  1. ala terlepas ke 1000 tuh,,, anyway keep on blogging!!

  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

  3. tems ya ! mekaceh .. 😀
    xtau la plak no btuah tuh .. huhu
    oke .. tuan tanah bdak bru
    blajo nk blogging2 nim .
    jalanjalan sini x naek moto ego pum.
    ekekeke … 🙂

  4. congratz!!! 🙂 bukan senang nak capai angka tu…. T____________T

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *