Menu Tutup

2 Yang Tengah Popular | Daudsu Dan Hazama

Sehari dua ni apa yang aku baca di blog 2 insan yang paling popular ialah Daudsu pemain bolasepak Kelantan dan Hazama peserta AF musim ke 9.

Tapi cara mereka popular berbeza..daudsu menjadi popular kerana jaringan gol sendirinya pada masa kecederaan di Final Piala FA 2011 menjadi bualan hangat.Mungkin ramai yang kata dia menjadi penyebab kekalahan Kelantan kepada Terengganu pada malam itu.Tetapi dalam bolasepak apa pun boleh terjadi.Bolasepak sukan berpasukan jadi kekalahan itu harus ditanggung oleh seluruh pasukan.Penyokong juga harus terima kanyataan.

Hazama pula kembali meraih populariti setelah menjadi juara akedemi fantasia ke 9 ( AF ) dimana ianya adalah musim yang terakhir.Tapi sebelum final malam tu timbul juga kontroversi tentang tempat pertandingan final itu yang berhampiran dengan masjid.Jadi lepas ini jika ada penganjuran acara hiburan,harap pihak yang terlibat lebih peka dengan tempat yang akan dipilih..

Begitulah 2 insan yang berbeza cara dan suasana popularnya.Tapi sebelum tu kes Gambit dan video arahannya..dah settle dah aku rasa sebab Gambit pun dah meminta maaf secara terbuka…

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *