Breaking News
Home » Uncategorized » 1st Video Aku Untuk YouTube | Bersama Ujang Samudera

1st Video Aku Untuk YouTube | Bersama Ujang Samudera


Assalammualaikum..cuti lagi ke? Kali ni saja je nak share video youtube pertama aku ni..haha..ini bukan Vlog aku cakap cakap eh..ini video live band bersama ujang samudera semalam 1-5-2011 di Kluang,Johor masa kenduri kahwin…1 lagu je aku upload..baru nak belajar belajar…1st time nak mengupload…haha.jom skodeng perform semalam..


Ada gangguan sikit sebab ada orang lalu lalang haha..biasalah main band kenduri kahwin.awek yang tolong ambil video ni pun satu..tak stabil..video ada goyang goyang sikit..haha.. layang je lagu Salam Sejahtera
Biasalah ..aku kan layan rock kapak..Ujang dah tak bersama samudera..sekarang layan band kenduri kahwin dengan kita orang lak..haha..

Nanti aku upload lagi video lain..

Check Also

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search. Lagenda kini kembali. Itu sudah pasti ungkapan peminat tegar muzik …

6 comments

  1. hahaha nice! so ujang ni skang men kenduri kahwin je la? :’)

  2. wah best2. ada bakat. nape tak join reality show je

  3. Obat Sakit 2011

    video yang bagus gan

  4. Suka lagu nii…. 😀

  5. nk tgk….kena tunggu kat rumah….hehehe

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *