1st Award Dari Aku..Pengomen Terhebat

salam..ni 1st time aku nak bagi award kat rakan rakan..hahaha Award pengomen terhebat ( tah apo bunyi eh tah award ni..) khas buat pengomen2 yang sudi mengomen dan meromen artikel2 aku kat sini…
http://kizmyself.blogspot.com .. bukan apa asyik tengok orang je yang bagi2 award kat rakan2..nak gak rasa macam mana bagi award..hahaha..so jom teruskan skodeng anda…

ni lah award yang aku nak bagi tu ..buruk je

Mudah je syaratnya ( dah la nak bagi ada syarat lak tu..mengada ngada la plak aku ni ..)

1– Minta tolong sket je..buat laa sket entry pasal award ni..siap dengan gambar award yang kat atas tu sekali…lepas tu klau nak simpan ke kat side bar korang pun boleh..simpan dalam hati pun boleh

2– Ada soalan gak ni..sebab saja nak tahu…Kenapa anda suka komen kat blog ni ( BLOG AKU LA ))

3 – Biasalah ..lepas tu korang tag laa kawan kawan korang seberapa ramai yang korang suka ( kawan2 yg ada komen kat blog korang )

Jadi Buat Yang Pertamanya aku nak TAG pengomen2 terhebat aku laa..

MJ






daniela
(siap letak besar2 lagi..sekali ngan promote blog2 diatas)
$$– Yang ni special kes untuk yang kat atas tu je..( korang kalau nak buat boleh gak..tapi hadiah sendiri punya laa )
KEPADA BLOG2 YANG DIATAS SIAPA YANG BUAT ENTRY PALING BEST DAN KREATIF AKU AKAN BAGI TOP-UP RM10 …CEPAT2..( juri yang pilih adalah Puan Ila..merangkap orang rumah sepenuh masa aku )