Breaking News
Home » Uncategorized » 10 Filem Terlaris Pawagam Malaysia Minggu Ini

10 Filem Terlaris Pawagam Malaysia Minggu Ini

Sebut pasal filem pasti yang tengah hangat adalah filem klip 3gp gara-gara aksi ranjang Mimi One Nation Emcee yang di salahgunakan oleh pihak tertentu.Filem Klip 3gp tengah ditayangkan dipawagam berdekatan anda sekarang.Selamat menonton.Di sini disenaraikan 10 filem yang paling mendapat sambutan di pawagam sepanjang minggu ini.

1 – Al-Hijab
2 – The Three Musketeers
3 – Johnny English Reborn
4 – The Sorcerer And The White Snake
5 – Bini-Biniku Gangster
6 – Killer Elite
7 – Dream House
8 – Fright Night
9 – Libas
10 – Abduction
Tahniah kepada penerbit dan warga kerja filem al-hijab kerena berjaya menguasai pawagam Malaysia sepanjang minggu ini..Klip 3gp dah mula ditayang..mampukah filem ini mendapat sambutan seperti sambutan klip video aksi Mimi..haha..sama-sama kita saksikan.

Check Also

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search

Katharsis Album Terbaru Kumpulan Search. Lagenda kini kembali. Itu sudah pasti ungkapan peminat tegar muzik …

10 comments

  1. al hijab sangat seram,, tak berani tengok,, hihi

  2. jom kita ke panggung….

  3. tak berapa seram sgt la.. tp ok la kan 😉

  4. semua film tu tk tgok lg ni…

  5. 4 darinya, tieha dah tgk, yup mmg ok la citer tu =)

  6. hujab, libas, dream house tak tengok lagi

  7. best ke al-hijab?diorang ckp seram sgt..huhuhu..xbrani nk tengok..>.<

  8. TK tunggu ia kuar kt youtube la.
    sini mana de panggung..

    kiz pe kabar. sibuk ke keja la ni?

  9. Ohh..ini kah filem terlaris..johny english belum tengok, hehe

  10. tggu je la filem pertama aku nanti bro.hoho

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *