Breaking News
Home » Uncategorized » 1 2 3 ..GO

1 2 3 ..GO

….Dulu satu kerja…

tapi atas keinginan untuk berjaya…..

aku buat macam macam kerja…aku ambil beberapa individu yang berhampiran dengan aku untuk dijadikan mentor…maklumlah zaman sekarang kalau setakat makan gaji je mana lah cukup..( cukup..tapi menyimpan tak seberapa )..

Kerja tetap ( dgn felda ) tetap di teruskan..sambil2 tu buat kerja2 part time..

Projek terbaru buat jualan Gamat emas.alhamdullilah projek ni berkembang dengan pantas.Produk memang mendapat sambutan.Rezeki untuk anak2.

Jualan Produk melalui sistem online pun dalam proses.Insyaallah seminggu dua lagi akan mula.harap2 bleh menjadi..

Terima kasih kepada yang memberi sokongan..

Check Also

Piala Dunia 2018

Senarai Penuh 32 Pasukan Yang Layak Ke Piala Dunia 2018

Setelah melalui pusingan kelayakan dan playoff, 32 pasukan telah pun mengesahkan tempat ke Piala Dunia …

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *